Na het zeer nare bericht van Eva van Jooolen afgelopen vrijdag dat we haar  met een afgescheurde kruisband en meniscusbeschadigingen hoogstwaarschijnlijk het hele seizoen moeten missen gingen we vandaag dus enigszins gehavend naar Apeldoorn.
De regen kwam met bakken naar beneden. Tegen Victoria Boys waren de statistieken de laatste jaren nou niet echt om naar huis te schrijven. De ploeg uit Apeldoorn begon fel. Danielle Fafianie had de voorkeur gekregen van Richard maar werd al vrij snel verrast door een afstandschot vanaf rechts. De koppen gingen echter niet naar beneden, integendeel. Mouwen werden opgestroopt en we werden steeds sterker. Nadat twee keer het aluminium werd getroffen was het Jennifer die van dichtbij binnen kon prikken. 1-1. De aanvallen bleven komen en 10 minuten voor de rust was het Pia die een corner van links vrij mocht inkoppen en ons op 1- 2 voorsprong in de rust zette.

De tweede helft zaten we er nog korter op en kreeg Victoria Boys amper de tijd om tot een fatsoenlijke opbouw te komen. Achterin was VB kwetsbaar en kregen we uitstekende kansen.
Nadat Pia haar tweede raak kopte was het weer Jennifer die ons op een ruime 1-4 voorsprong zette. Demi werd daarna hard in het strafschopgebied onderuit gehaald maar de verder uitstekend leidende arbiter Sener maakte zijn enige fout van de wedstrijd en wees slechts voor een corner.  Demi kon intussen wel met een knieblessure douchen. Daarna bleven we druk houden met Fleur en de gezusters van Eewijk als invallers en vroeg Pia na haar derde goal van de dag om heropening van haar contract :)
Al met al een uitstekende teamoverwinning. De toon voor het seizoen is gezet.

 

Klik hier weer voor zeer natte foto’s gemaakt door Brigitte

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.