Na de afstraffing van afgelopen week in de competitie vlogen we afgelopen zaterdag ook zomaar uit het bekertoernooi. Een volledig onnodig verlies tegen het door blessures verzwakte ‘t Gooi. Het begin van de wedstrijd leek er geen vuiltje aan de lucht. We hadden het betere van het spel maar moesten oppassen voor de lange cross bal waarmee ‘t Gooi steeds haar diepe spitsen probeerde te bereiken. Na een paar kleine kansjes waar we vergaten af te drukken kwam de grootste voor Jennifer die in de zestien meter twee man uitkapte maar door de derde onderuit werd gehaald. Iedereen, inclusief het publiek van t Gooi, zag de bal al op de stip echter scheidsrechter van Hasselt oordeelde tot ieders verbazing geheel anders en liet doorspelen.
Na een half uur was Sabrina Puflijk scherp in haar afronding en zette zij de Hilversummers op 1-0.  Carmen moest vanwege rugklachten worden gewisseld voor Luna die gelukkig zonder klachten de hele wedstrijd uit kon spelen. Weer een achterstand,  geen paniek, iets zuiverder spelen en de kansen benutten was het devies. En die kansen kwamen er ook voor oa Sylvia, Nurhan en Karima maar als je die niet benut wordt het moeilijker en moeilijker.
Na de 1-0 ruststand was het begin van de tweede helft zeer zwak. t Gooi kreeg een rij van open kansen maar Leona redde of er werd slordig naast geschoten. Met de ons zo bekende Eva van Joolen en in de tweede helft ook Demi den Ouden in de ploeg bij de geel zwarten werden we achterin uit elkaar gespeeld en viel ook nog de 2-0. Zelf kwamen we een paar keer dichtbij een aansluitingstreffer na goede aanvallen, meestal via rechts, maar wilde de bal ook niet echt lekker vallen. Ons spel bleef echter onder het niveau van wat we de eerste seizoenshelft steeds op de mat hadden gelegd. Steeds waren de laatste passjes onzuiver waren we slordig op het middenveld of was Jennifer ongelukkig in de afronding. Nadat 10 minuten voor tijd onze spits alsnog raak schoot vloog, in de blessure tijd bij een laatste kans, de bal net aan de verkeerde kant langs de paal. Vreugde bij t Gooi na het laaste fluitsignaal na de terchte overwinning. Terleurstelling en frustratie bij ons. Voor Paul en Carolien een hele klus om onze ploeg voor as zondag de uitwedstrijd bij De Zweef  weer op de rails te krijgen……………..

Vreemd nog is dat Carmen via de KNVB app een gele kaart is toebedeeld in de tweede helft terwijl ze allang onder de douche vandaan was.

Klik hier voor de foto’s van Brigitte

 

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.