Tijdens een voor SDO unieke avond (Mei 2014) verlegde Vr1 wederom haar grenzen. De vaste supporters groep, het bestuur en de sponsoren werden afgelopen vrijdag avond verwend met een heerlijk 4-gangen diner als dank voor de jarenlange steun die het vrouwen team heeft gekregen.

Na de stijlvolle ontvangst genoten de meer dan 60 gasten van een glas prosecco op het zonnige terras om daarna plaats te nemen aan de prachtig gedekte tafels in de kantine die was omgetoverd tot een chique restaurant.  De bediening was uiterst vriendelijk en correct en verraste ons met een  amuse. Het pittig spaanse soepje , als voorbode op nog veel meer lekkers die avond smaakte voortreffelijk. De wijn werd uitgeserveerd, er werd geklonken waarna een ieder genoot van de intussen voorgeschotelde carpaccio. De sfeer was stemmig, gezellig en onder de gasten vooral relaxed.

Op hetzelfde moment werd er achter de schermen hard gewerkt. In de keuken verliep alles volgens een strak draaiboek waarbij de kookploeg onder leiding van Top-Chefs Fendy en Lianne intussen al het hoofdgerecht prepareerden. Kalfs scallopini met risotto en haricots verts met frisse sla en natuurlijk frietjes. De gasten werden tegelijkertijd vermaakt door Lonneke en Carolien die namens het hele team de wasmoeders in het zonnetje zetten. Er werden ook nog prijzen verdeeld. Roos ontving van Don een prijs als aankomend talent en Demi ontving een topscorers award.

Het was een genot om te zien hoe alle meiden zo hard werkten om het hun gasten naar hun zin te maken. Marceline als maître d’hôtel integreerde met haar gasten en informeerde of alles naar wens was. Ze werd overladen met complimenten voor de gehele groep die ze dan ook graag doorgaf. Fotografe Chantal flitste intussen ongestoord door om alle sfeerbeelden zo goed mogelijk  vast  te leggen.

Ook de staf kwam aan bod vanavond en beide John’s, Don en Edwin ontvingen een wel heel speciaal bedankje in de vorm van echte SDO manchetknopen met onder het logo de tekst Staf Vr1. Een collectors-item waar menig SDO’er jaloers op kan zijn.

Het LaGrand Dessert volgde en zag erg schitterend uit . Een ieder smulde van de witte chocolademouse, de rode vruchten, de besneeuwde bruine chocolade cake en het frisse kwarktaartje. Na het nagerecht werden nog enkele oorkondes uitgereikt en door de voorzitter Ron Peffer persoonlijk ondertekend. Daarnaast werd zowel door de meidengroep als door de gasten een bedanklied gezongen om iedereen nogmaals te bedanken voor aanwezigheid en organisatie. Ook hoofdsponsor Evert-Jan Toonen en zoon Hans werden daarin bedankt voor hun trouwe steun aan de vrouwen selectie. Het was een avond om niet snel te vergeten …….een prachtig initiatief met een perfecte uitvoering !!

HEEEEL erg bedankt dames namens alle gasten van deze voor SDO zeer sfeervolle avond

Klik hier voor maarliefst 700 foto’s ( niet uitgesorteerd)