Scheidsrechter Haagsman zwaait af bij sterk SDO !!

Na een uiterst sterk duel tegen de nummer twee Witkampers konden we met opgeheven hoofd en een prima 4-1 overwinning afscheid nemen van scheidsrechter J. Haagsman die na 26 jaar arbiterschap anderen hobbies de voorkeur geeft.
We begonnen uitstekend. Met Michelle op de voorstopperplek naast Marceline  werd de anders zo gevaarlijke Witkampers aanval volledig lamgelegd. Met Eva en Fendy als backs stond het prima achterin.
Aan de andere kant kwamen we meerdere malen goed door de Witkampers verdediging . Silvia kopte hard op de lat en Jennifer mistte vrij voor de keepster.  Nadat Carmen er al snel af moest met een rugblessure kwamen we toch via Jennifer op voorsprong. Een goede voorzet van Nurhan kopte onze spits fraai binnen.
De tweede helft was amper begonnen of het was al weer gelijk. De Witkampers nr 10 kopte uit een corenr hard binnen.  Door de vele blessures lag het spel veel stil maar bleef SDO de ploeg met de beste focus.
Na twintig minuten prikte Nurhan na goed doorzetten de 2-1 binnen onder zwaar protest van de grensrechter uit Nijverdal.  Tien minuten voor tijd bleef Maxime, goed vrijgezet door Jennifer rustig, en scoorde zonder moeite.  Witkampers bleef gokken op haar snelle buitenspeelsters maar kwam er niet meer aan te pas. Na in de bijna twaalf minuten extra tijd was het wederom Nurhan die de snelste was in de zestien meter. Door de andere uitslagen was er voor Witkampers toch nog een feestje want ze pakten alsnog een periode titel

Klik hier voor de foto’s van Brigitte

 

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.