Afgelopen zondag de wedstrijd om de top in 1C. Het sterke Witkampers kwam naar de Kuil en had slechts 2 verliespunten uit 4 wedstrijden met al grote overwinningen op zak tegen Hoogland (6-1) en uit bij Kolping Boys (0-6 !). Een uitgebalanceerde goed voetballende ploeg met snelle spitsen bleek een lastig te bespelen tegenstander. Toch werd ook deze ploeg aan onze zegekar gebonden  (2-0)

De wedstrijd tussen de nummer één en twee van de competitie mondde uit in een mooi schouwspel met twee ploegen die erg aan elkaar gewaagd waren. Wij kwam na vier minuten al op voorsprong door Jennifer, nog groot uitgemeten in de krant deze week, die een cornerbal van Karima fraai binnenkopte. De bezoekers uit het Gelderse Laren waren voetballend wel duidelijk beter. Met razendsnelle buitenspeelsters bleef Witkampers uiterst gevaarlijk. De goed keepende Leona werd wel een keer geholpen door de lat maar hield verder haar doel, ondersteund door de uitblinkende laatste vrouw Pia , ook deze zondag helemaal schoon. We hadden vooral moeite met de “hoge” druk van Witkampers maar waren zelf effectiever in het afronden van de kansen. Nadat eerst Jennifer hard de lat raakte werd na een half uur wederom een dood spel moment uitstekend uitgebuit. Silvia kopte de vrije trap hard binnen (2-0)

De tweede helft was rommeliger dan de eerste. Voor onze ploeg van coach Paul en Carolien was het vooral tegenhouden en dat lukte uitstekend. Witkampers bleef technisch beter en  zoeken naar de goede mogelijkheden maar steunend op onze solide defensie, konden we het achterin dichthouden. De zesde overwinning op rij met daaraan de verbonden koppositie was na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Floor een feit.
Klik hier voor de foto’s van Brigitte

Klik hier voor het verslag op de Witkampers site

 

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.