” We gaan stunten zondag in Bussum ” zo schreef de trainer van de Blokkers afgelopen week in zijn verslag.
De nummer 3 uit Blokker kwam voor het eerst naar de Kuil. Als promovendus in onze eerste klasse C doet het team het fantastisch. Uitslagen als de 7-1 overwinning op Victoria Boys en de 1-3 uit bij Berghuizen geeft de kracht van dit team aan.  We waren dan ook gewaarschuwd voor die Noord-Hollanders.

De eerste helft was gelijkwaardig De Blokkers, fysiek sterker, hanteerde vooral de lange bal. Zelf gingen we te veel in dat spel mee, hadden moeite met de opkomende middenvelders maar waren in de omschakeling gevaarlijk. Half Maarssen als publiek langs de lijn zag na dertig minuten een eerste  goal. Jennifer, van eigen helft komend, scoorde beheerst maar werd, volgens vele SDO-ers, onterecht teruggefloten voor buitenspel.
Na een 0-0 ruststand hadden we in de tweede helft het betere van het spel. Eindelijk werd er meer over de grond gespeeld en De Blokkers werd teruggedrongen op eigen helft. Karima kwam een paar keer vrij voor de keepster echter had pas bij de derde poging succes met een fraaie schuiver. 1-0 Uitblinkers Fendy en Karima speelden elk in hun positie een uitstekende partij. Voorin maakte een kwartier voor tijd Jennfer het verschil met een fraaie actie waarbij de goede Blokkers keepster kansloos was op haar fraaie knal in de verre hoek.  De wedstrijd leek gespeeld tot dat Leona haar enige foutje van de wedstrijd maakte op een lange bal 2-1 maar werd het de Blokker speelster ook wel makkelijk gemaakt om vrij in te schieten. Verder lieten we het niet meer komen en wonnen we zeer verdiend alweer onze achtste wedstrijd op rij ! Proficiat meiden

klik hier weer voor de foto’s van Brigitte

klik hier voor het verslag op de Blokkers site

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.