Een echte finale moest het worden. Alles was in het werk gezet om er een sfeervolle en spannende middag van te maken. Tegen Trekvogels uit Nijmegen moest eerst maar eens de 3-1 achterstand worden goedgemaakt. De opkomst was met veel rook en vuurwerk en vlaggen gedragen door onze meisjes talenten. Vele familieleden van de speelsters waren aanwezig en boven al heel veel SDO-ers !!

Spektakel moest het worden ……..het werd helaas een anti climax.

De opkomst was fraai …. het begin van de wedstrijd allerminst. Binnen 3 minuten stond Trekvogels al weer voor. Leona verkeek zich pijnlijk op een vrije trap die hoog achter haar in het net viel. Dat was nou net wat we niet konden gebruiken. Gelukkig hadden we nog een hele wedstrijd voor ons. Zo kregen we ook kansen en na tien minuten was het inderdaad gelijk nadat Karima, vrijgezet door Jennifer, van dichtbij de 1-1 binnenprikte.
Trekvogels was het sterkere team. Het middenveld stond bij de groen zwarten beter en wij kwamen er niet aan te pas. Steeds waren we te laat op het middenveld en konden we zelf niets afdwingen. Onze vleugels stinden vast en Jennifer werd uitstekend gedekt door het Trekvogels centrale duo. Na 25 minuten weer een hoge bal op Leona en weer greep onze keepster mis. Juist de speelster die onze held was in de wedstrijden tegen DSE had zo een off day. Nadat vlak voor de rust ook nog de 1-3 viel was de wedstrijd gespeeld en van alle spanning beroofd.
De tweede helft liet Trekvogels zien dat na twee wedstrijden zeer tercht mag promoveren naar de hoofdklasse. Wij hebben geen moment kunnen brenegn waarop we hadden gehoopt. Helaas was die hoop op spektakel dus na de vroege tegengoals al snel vervlogen. De tweede helft was saai en we hadden niet de macht om het beter voetballende Trekvoges enigzins onder druk te zetten. Ook het naar voren sturen van Tanja bracht niet meer het gewenste resultaat. In de 89 minuut viel ook nog de 1-4 en kon Trekvogels feestvieren. Bij ons team bleven met name Tanja, Lianne, Marceline en  Maxime teleurgesteld achter omdat zij in hun  allerlaatste wedstrijd niet de bekroning hebben kregen op  (bij de eerste 3 ) hun bijna 20 jarige SDO carriere.  Bij het bloemetje als eerste bedankje kon menig traan dan ook niet worden tegen gehouden.

Geruchten dat er als nog een plaats vrijkomt in de hoofdklasse door het terugtrekken van RKHVV werden gisteren ontkracht na een telefoontje naar de KNVB. Rijnvogels uit Katwijk vult deze plaats op in de hoofdklasse A op zaterdag

 

Namens het hele team wil ik iedereen bedanken die heeft meegeholpen toch dit seizoen tot een succes te maken. Met een keurige 4e plek , 40 punten en zo’n nacompetitiereeks kijken we ondanks de teleurstelling van de laatste partij tevreden terug op een prachtig seizoen.

 • Dank julie wel:
  Bestuur van SDO,
  TC met Rene als onze afgevaardigde
  Trainer Paul en assistent Carolien
  Lianne, al zo lang onze aanvoerder
  Keeperstrainer Jeroen
  Hoofd Sponsor Evert-Jan en Tineke Toonen.
  Alle Vrouwen selectie support sponsoren
  Alle ouders, broers en zussen en onze vriendjes
  Alle wasmoeders
  Brigitte voor alle foto’s
  Onze zo trouwe SDO- supporters,
  Trouwe mannen van heren 3 en 4 (met vuurwerk)
  Raymond voor alle lunchen
  Fred onze vaste buschauffeur
  Meiden uit de jeugd voor de leuke vlaggen

 

kik hier voor de laatste foto’s van het seizoen van Brigitte

 

Groet en tot volgend jaar in de 1e klasse :)
Edwin

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.