Een duel “om niet” zou men vroeger hebben gezegd. Geen belangen meer voor beide teams. Eigenlijk voor geen enkele vereniging meer dit weekend in de 1e klasse C. De eindrangschikking in onze poule stond al volledig vast. Wij een prachtige 4e plek en Hoogland nr 5.  Rigtersbleek kampioen, Berghuizen en Witkampers en wij natuurlijk in de nacompetitie strijdend voor hoger. Velsen en Purmerland gedegradeerd, WVC en Eldenia straks strijdend in de na-competitie tegen tweede klassers voor het klassenbehoud.
We begonnen in en tegen Hoogland nog best goed en creeerden een paar goede kansen.  Na vijf minuten werd Maxime onderuitgehaal in het strafschopgeboed en ging de bal op de stip. De inzet van Tanja was te zacht en werd gekeerd door de prima Hoogland keepster. Vele corners volgden maar met weinig  rendement. De enkele kansen die we daarna kregen werden niet benut en na twintig minuten zakte het spelpeil tot een matig niveau .  Marceline en Fendy zaten in onze laatste lijn niet echt  lekker in de wedstrijd en maakten slordigheidsfoutjes. We waren verder vooral veel te onrustig en onzorvuldig  in balbezit. De tweede helft was wel beter maar konden we ook voorin niet het verschil maken. De hardwerkende Silvia probeerde haar ploeg nog op te jagen maar tevergeefs. Leona keepte wel een sterke partij maar was in de zeventigste minuut kansloos tegen een schuiver die aan de binnenkant van de paal binnen viel. Daarna probeerden we nog wel aan te dringen en schoven we meer mensen naar voren. Dan loop je natuurlijk het risiko dat je tegen een counter aanloopt en zo geschiedde. 10 minuten voor tijd maakte Hoogland via links 2-0.

Mogelijk spelen we as zondag al de eerste wedstrijd voor de nacompetitie tegen hoofdklasser DSE uit EttenLeur, al moet het dan wel een stuk beter dan vandaag.

Klik hier voor de foto’s van Brigitte

 

 

.

 

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.