Na een heerlijk relaxed weekend waarin we genoten in de Larense natuur speelden we zondag ons eerste oefenpotje tegen een gehavend Maarssen.
Maar eerst was er het zo ontspannende weekend weg waar we een prima locatie dicht bij huis voor hadden gevonden . Geen overbodige luxe maar al het nodige was aanwezig in t Laer. Natuurlijk hielp het fantastische weer mee. Na wat dansmoves op de vrijdag werd op de zaterdagochtend, na een stevig ontbijt, Pilates eer aan gedaan. Anita Louwes leerde ons op een professionele wijze liggend in de zon op de yoga matjes kennismaken met andere spieren dan waar we als voetballer normaal kennis van hebben en tevens van het belang van goed ademhalen bij een core stability . De schaapjes bleerden er naast ons stevig op los en maakten het prachtige plaatje compleet.
Na een levend stratego in de middag en een zo niet nog ontspannener twee uurtjes in het zonnetje volgde in de avond het optreden van Linda de Mol samen met een hilarische mevrouw Chung en mochten we afsluitend fikkie steken.
Zondag verscheen nogmaals Anita met nu een mixed yogasessie. Daarna op naar Bussum voor ons eerste potje tegen een zwaar gehavend Maarsssen wat met maar 11 man en zonder enkele dragende speelsters kwam opdagen .  De wedstrijd stond in het teken van wat conditionele opbouw en het wennen aan een nieuwe formatie. Maarssen scoorde al heel snel echter wel in eigen doel. Vooral de eerste twintig minuten zagen aan onze kant er goed uit en liepen we via Jennifer uit naar de 2-0. Daarna werd het spel een stuk slordiger . Het was ook warm. Toch kregen we nog wel wat goede kansen. De tweede helft zakte het niveau en bleef Maarrssen met maar 10 man over na een blessure. De uiteindelijke 3-0 (weer Jennifer) viel pas in de laatste minuut
Wij bedanken met name Fendy, Silvia en Pia voor het organiseren van het leuke weekend. Volgende week om het eggie tegen een oude bekende in Nijmegen : nu hoofdklasser Trekvogelds

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.