Zondag hebben we, vlak aan de Duitse grens, weer een belangrijke wedstrijd gewonnen. Geloof het  of niet alweer nummer 7 !!! Tegen Fc Berghuizen waren onze statistieken vooraf ronduit zwak te noemen. De laatste 3 wedstrijden gingen verloren waarbij vorig jaar we in Oldenzaal kansloos met 4-1 onderuit gingen. Deze keer was het anders.  Na een vooral uitstekende eerste helft werd het uiteindelijk toch nog onnodig spannend maar waren de punten in de knip 3-4 !

Ook deze week begonnen we ijzersterk en kwamen wederom al snel op voorsprong. Nadat eerst Leona ons twee keer fraai behoedde voor een achterstand was het na tien minuten Roos die van 20 meter verwoestend uithaalde. Wij hadden het betere van het spel en Berghuizen liet achterin steken vallen waar we uiterst effectief van profiteerden. Karima trof twee maal waarbij één vanaf de 11 meter stip na een handsbal. De arbitrale beslissing om de bal op de stip te leggen werd overigens onnodig fel door de tegenstander haar begeleiding en fans  werd bestreden.

De tweede helft leken we af te stevenen op een gemakkelijke overwinning met name via de 0-4 van Jennifer na een prima voorzet van Nurhan. Het tegendeel was echter waar. Het fysiek sterke Berghuizen zette alles op alles en kwam door fouten achterin na twintig minuten zomaar op 2-4 waarna we zelfs goed wegkwamen toen een penalty naast werd geschoten. Leona kreeg bij die ongelukkige actie zelfs nog geel voor het leveren van commentaar op de verder prima leidende arbiter. Met nog vijf minuten op de klok werd het nog onnodig spannend en billenknijpen nadat een fraai schot achter Leona viel. 3-4  Verder lieten we de tegenstander niet meer komen en blijven we zonder puntverlies trotse koploper in de eerste klasse C. Sinterklaas gaf kort voor de lange thuisreis nog aan dat wij na zo’n prachtige reeks overwinningen deze week onze (voetbal) schoen mogen zetten.
Zondag komt het onbekende Blokkers naar de Kuil. De nummer drie. Op de site van Blokkers was al te lezen dat de trainer wil gaan stunten in Bussum. We zijn dus gewaarschuwd.

Klik hier weer voor de foto’s van Brigitte

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.