Vlak aan de Duitse grens in Nijverdal boekten we met slechts 11 fitte speelsters een eenvoudige 0-7 zege op nummer tien De Zweef.

We begonnen uitstekend en zetten direct druk op de defensie van De Zweef wat nog vecht tegen direkte degradatie. Op het hobbelige grasveld was het echter niet eenvoudige de bal rond te spelen maar toch werd er vooral door het midden sterk gecombineerd. Na twintig minuten werd Jennifer keurig vrijgespeeld en die twijfelde geen moment. Nadat eerst een fraai ingekopte bal van Pia was afgekeurd( zie foto) schoot Jennifer tien minuten voor de rust weer van dichtbij raak en we konden we met een veilige 2-0 voorsprong de kleedkamer opzoeken.
Na de pauze een nog veel sterker SDO wat goed de ruimtes bleef zoeken. Het zwakke De Zweef kwam amper aan aanvallen van betekenis toe.  Vlot combinerend liepen we vooral dwars door het midden via Jennifer, Karima (2x), Nurhan en Pia Haitsma makkelijk naar de verdiende 7-0 overwinning.
Nog drie zware wedstrijden te gaan in de strijd om de bovenste plekken waarin vandaag Witkampers zeer verrassend onderuit ging bij Alcmaria Victrix (3-2)

Klik straks hier voor de foto’s van Brigitte

 

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.