Vandaag een prima wedstrijd in Amsterdam waar we het in het verleden altijd lastig hebben gehad. Tegen het derde vrouwen team van BTV begonnen we uitstekend. Er werd hoog druk gezet en wonnen we bijna elk duel. In balbezit waren we wel te slordig en daar kwam ook nog een goede BTV keepster bij wat ervoor zorgde dat we pas na twintig minuten op voorsprong kwamen. Gizem kon van dichtbij goed binnenschieten. Amper vijf minuten sprintte Nurhan de diepte in en werd met een prachtige lange bal door Pia bediend.  In één beweging werd de bal door onze linkshalf aangenomen en over de de keepster gelobt en was deze 0-2 er één om in te lijsten.
Het pover spelende BTV kwam door een gelukje dichterbij. Een lange bal wilde Danielle hard wegtrappen maar raakte ongelukkig Emily en de bal sprong zomaar terug in het doel 1-2.  Vlak voor de rust was Demi er in de rebound goed bij en met een half volley bracht ze de marge weer naar twee ( 1-3)
Richard uiterst tevreden in de rust gaf aan dat als we zo door zouden gaan een hogere score erin zou zitten. Nog even schrikken was het vlak na de rust toen een harde bal via de onderkant van de lat achter Daan viel maar daarna was het met Buitenveldert gebeurd.  De tweede helft speelden we zeer goed in de combinatie en werd BTV uit elkaar gespeeld. Prachtige goals vielen daarna achter elkaar. Jennifer was helemaal los waarbij haar tweede van de totaal drie goals schitterend via de binnenkant van de paal binnenvloog.  Van achteruit bleven we daarna steeds goed onze vleugels zoeken en werden de steeds groter wordende ruimtes op het middenveld prima ingevuld.. Via Silvia en Gizem liepen we dan ook meer dan verdiend uit naar onze grootste zege tot nu toe in deze competitie.

 

Klik hier voor weer mooie foto’s gemaakt door Brigitte

 

Geef een reactie

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.